Διακοπές
στην Πρέβεζα

ΚΑΓΙΑΚ & ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Δύο εξαιρετικοί τρόποι να εξερευνήσετε τους κρυμμένους θησαυρούς της Πρέβεζας είναι κάνοντας καγιάκ και ποδηλασία. Ανακαλύψτε τις μοναδικές φυσικές ομορφιές που κρύβουν οι πολυάριθμες παραλίες στο Ιόνιο Πέλαγος. Οι τελετουργίες του μυθικού Αχέροντα ποταμού και οι αρχαίοι τόποι λατρείας διεγείρουν τη φαντασία, ενώ οι αρχαίες πόλεις Νικόπολη και Κασσώπη και τα κάστρα στη γύρω περιοχή αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης επισκεπτών.

ΙΠΠΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Το Ιππικό Πάρκο Πρέβεζας, μόνο λίγα λεπτά έξω από την πόλη, προσφέρει μαθήματα ιππασίας, θεραπευτική ιππασία και ιπποθεραπεία. Σε ένα κτήμα 10 στρεμμάτων έχουν δημιουργηθεί οι απαραίτητοι χώροι για την ευζωία και την ασφάλεια των αλόγων.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ

Δοκιμάστε το ψάρεμα και διασκεδάστε! Απολαύστε την ομορφιά του τοπίου και γευτείτε μοναδικά εδέσματα στις κρουαζιέρες του Πόρτο Λεόνε! Οι κρουαζιέρες οργανώνονται από μια οικογένεια ψαράδων που βιοπορίζονται αποκλειστικά από την αλιεία. Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν ομαδικές κρουαζιέρες, ιδιωτικές κρουαζιέρες, ψάρεμα, και παρατήρηση πουλιών.

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Η ξενάγηση επιδιώκει να φέρει κοντά διαφορετικούς ανθρώπους, κουλτούρες και ιδέες. Ένα βιωματικός, εκπαιδευτικός περίπατος! Θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε, να ενημερωθείτε, να συμμετέχετε σε έναν διαφορετικό εκπαιδευτικό περίπατο όπου θα μάθετε για την κουλτούρα και την παράδοση της πόλης. Γνωρίστε την Πρέβεζα περπατώντας, μέσα από μοναδικά παραδείγματα τέχνης, λογοτεχνίας, ποίησης και πολλά άλλα.

Σας ενδιαφέρει;